20 Replies to “Παθητικό εισόδημα μέσω Affiliate Marketing;”

  1. Αν κάποιος θέλει κανονικό και όχι παθητικό εισόδημα πως μπορεί να το κάνει με ενδιαφέρει

  2. Ο Τσαρλς Πόντσι (αγγλικά: Charles Ponzi) , γνωστός και ως Τσαρλς Πόνζι, ήταν Αμερικανός εγκληματίας και επενδυτής ιταλικής καταγωγής, που έδρασε σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά κατά την διάρκεια των Roaring Twenties. Ο ίδιος είναι γνωστός για το σχέδιο επενδυτικής απάτης, γνωστό και ως Σχήμα Πόντσι.

  3. Θα προτιμούσα να λέγονται ΟΛΑ στα ελληνικά. Ακόμα και αν δεν γίνεται ετοιμολογικά, δεν πειράζει. Υπάρχουν ελληνικές λέξεις που μπορούν να καλύψουν άνετα οποιοδήποτε νόημα. Εκτός και αν απευθύνεστε μόνον σε αγγλομαθείς ή σε ανθρώπους που είναι η καθημερινή τους ενασχόληση η αγορά, οπότε πάμε πάλι σε εξειδίκευση. Σας ευχαριστώ.

  4. Ιησούς Χριστός νικά! Έβαλε τον Κομφούκιο πάνω στον Αλχημιστή!!! Δεν μπορεί να μην υπάρχει νόμος που το απαγορεύει αυτό!!!

  5. Ιωάννα θα ήθελα τη γνώμη σου για τα multi-asset ETFs και συγκεκριμένα αν έχεις άποψη για το Vanguard LifeStrategy 80% Equity UCITS ETF? Αξίζει (αναλογιζόμενος ότι το rebalance θα γίνεται αυτόματα με total expense ratio 0,25 % ) ή να πάω σε 3 διαφορετικά ETFs όπως μας παρουσιάσες στο σχετικό βίντεο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *